dinsdag 23 augustus 2011

Jaloezie in cyberspace evenaart de realistische jaloezie

Niet alleen politici werken zich in nesten met intieme sms’jes en twitterberichten. Moderne communicatiemiddelen bedreigen steeds meer relaties, zo blijkt uit onderzoek. Bodytalk brengt deze maand een overzicht van de gruwels van sociale netwerken, sms, mobiele telefoon voor de relatie.
Met de huidige communicatiemiddelen zijn we voortdurend met anderen in contact. Mobiele telefoon, e-mail, twitter, chatrooms en sociale netwerken als Facebook geven onbeperkte mogelijkheden om anderen te ontmoeten. Alles wat in het echte leven mogelijk is, kunnen we tegenwoordig ook online: bankieren, shoppen, spelletjes spelen of netwerken. Flirten en anoniem vreemdgaan horen daar ook bij.

Virtueel flikflooien is vooral bij getrouwde mannen en vrouwen in trek, zo blijkt. Je hoeft niet eens de deur uit voor een hitsige conversatie in een chatroom of een stoeipartijtje via de webcam. Af en toe loopt de virtuele intimiteit uit de hand en worden er face-to-faceafspraakjes gemaakt. Of stuit je partner toch op een romantisch mailtje dat voor een ander was bedoeld. Internetactiviteiten zetten relaties behoorlijk onder druk.
Lees het artikel verder op knack.be.
Meer jaloezie.

2 opmerkingen:

  1. Je kunt er inderdaad gek van worden als je vriendin steeds achter haar Facebook zit en met andere mannen zit te chatten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Do you need free Google+ Circles?
    Did you know you can get them AUTOMATICALLY AND ABSOLUTELY FREE by registering on Like 4 Like?

    BeantwoordenVerwijderen