dinsdag 2 oktober 2012

Kinky harnassen op catwalk New York


Op de catwalk in New York spotten we een wel erg gewaagde trend: verschillende designers trekken tegenwoordig over vrouwelijke jurken een stoer harnas aan.


Alexander McQueen crëeerde een schitterend juweel voor het bovenlichaam dat je boven je jurk draagt. Vivienne Westwood ging een stapje verder met de bretellen en maakte een harnasachtig lederen stuk.

Heel wat designers in New York lieten zich hierdoor inspireren om voor komende winter met opvallende bovenstukken van jurken te experimenteren. Jason Wu introduceerde de lederen bandjes. Zelfs in de mannenmode dook dit op, bij de Duckie Brown werden lederen bandjes gedrapeerd over de schouders voor een casual look.

Zou deze trend het gevolg zijn van de bestseller 'Fifty Shades of Grey'. Dit populaire erotische boek zou bij heel wat vrouwen een SM-kantje hebben losgemaakt en de vraag naar sexy kleding met een bondage-tintje hebben doen toenemen. Het is de perfecte manier om een eenvoudig topje pikanter te maken of je sexy jurkje dat tikje te pimpen. Het dragen van een brede ceintuur waarmee je je taille insnoert kan al het accent van de meesteres geven, dus laat je helemaal gaan deze winter! Meer kinky.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten