vrijdag 12 oktober 2012

Porna door 'Vijftig tinten grijs' in de lift

Porna (een vrouwvriendelijker variant van de standaardporno), waarbij de vrouw geen object is, maar een gelijkwaardige tegenspeler en ze bovendien meer geniet zit in de lift. In porna is de clitoris niet zomaar een bijprodukt, maar het middelpunt van de belangstelling.

Weekblad Viva gaf in maart voor de tweede keer een hele dvd vol met dit werk cadeau bij het blad. In de Verenigde Staten en ondertussen ook in Europa liepen vrouwen de afgelopen maanden met miljoenen tegelijk warm voor het boek Fifty shades of grey van schrijfster E.L. James, waarin studente Anastasia Steele in een ietwat sadomasochistische seksrelatie met de stinkend rijke zakenman Christian Grey terecht komt.

Vrouwen voelen schijnbaar de behoefte om erotiek te beleven op hun eigen manier en daar wordt nu steeds meer aandacht aan besteed. Vijftig tinten grijs is een enorm succes en de opmars van dit soort boeken zal voorlopig niet te stuiten zijn. Wil je meer weten, kijk dan op de porna.startpagina en kijk porna op Dusk.tv.
Meer porna.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten